Bereik dagelijks >100 nieuwe gasten op Instagra, 

in slechts 5 minuten van jouw tijd

Volg de Instagram groeitraining voor de Horeca van FoodieContentFactory!

Bereik meer

nieuwe gasten

Hou oude gasten vast: 

creëer loyaliteit

Ik snap het! Als ondernemer in de horeca wil je niet de hele dag op social media zitten. Je bent geen immers geen communicatie-medewerker, en ook geen socialmediastrateeg achter een bureau. Toch weet jij eigenlijk wel dat sociale media perfect zijn om niet alleen klanten te werven, maar ook aan je te binden. 


Want iedereen zit op Instagram: moeders, vaders, je buurvrouw, jij, ik en je concurrent. Dit is ook precies de kracht van social media, want jouw ideale gasten zitten ook dagelijks op Instagram. Het enige wat jou nog rest is content maken die deze ideale gast bereikt, aanspreekt en activeert.


Toch hebben veel horeca ondernemers niet het gewenste effect met hun socialmedia-activiteiten. Dat betekent niet dat het tijd is om de handdoek in de ring gooien, integendeel.  Laten we nu juist samen jouw social media onder handen nemen!

Bedrijven presteren op instagram beter dan op elk ander social medium


Tachtig procent van de Instagramgebruikers volgt een bedrijfsaccount
83% van de gebruikers ontdekt nieuwe restaurants of hotels op Instagram!


Hoi, ik ben Gisèle Rebel! Met FoodieContentFactory help ik ondernemers in de horeca om hun social media écht goed vorm te geven zodat het het beoogde effect heeft. Ik geloof niet in halve maatregelen.


Waarom de horeca? Ik heb zelf 30 jaar ervaring in de horeca met een eigen bedrijf. Hier nam ik onder andere de socialmedia-activiteiten voor mijn rekening. Ik merkte dat dit mij erg lag, en was erg verrast van de mogelijkheden die social media te bieden heeft voor de horeca. Mijn bedrijf groeide, en klanten waren enthousiast over de content die ik plaatste.


Onder het mom van ‘doen waar je talenten liggen’ ben ik FoodieContentFactory begonnen. Hiermee help ik horeca ondernemers om hun social media in te zetten op een manier die werkt. Het einddoel? Méér nieuwe klanten, en méér vaste klanten. 


Als ik mezelf mocht beschrijven in 3 woorden, dan zouden deze woorden betrokken, gestructureerd en positief zijn. Deze drie woorden zijn ook van uiterst belang voor jouw bedrijfsinstagram.  Zullen we samen kijken hoe we jouw social media gaan laten groeien? 


“We hebben in het verleden al enkele samenwerkingen gehad met andere social media bedrijven, maar dit werkte nooit naar behoren. Ze werkten te algemeen en deden verschillende sectoren waardoor we een nummertje waren en de resultaten uitbleven. Ze deden ook veel via hun account, waardoor wij waardevolle informatie kwijt waren.


Toen we op zoek gingen naar iemand specifiek voor onze sector zijn we uitgekomen bij Gisèle Rebel, we werken nu bijna 2 jaar intensief samen en wat werkt dit GOED!” 

Over de Instagram Groeitraining 

Leer de tips en tricks van instagram: werk efficiënt!

Leer wanneer je wat moet posten voor optimale groei!

De training bestaat telkens uit twee onderdelen. Je begint met video waarin ik je de informatie geef die je nodig hebt om vervolgens met het tweede onderdeel aan de slag te gaan: het werkboek. Het werkboek stimuleert je om je nieuwe kennis direct in de praktijk te brengen. 


De opbouw is als volgt : 

Les 1: VIDEO: Vind jouw verhaal (wat ga jij vertellen?)

Inclusief werkboek zodat je direct aan de slag kunt!

Les 2: VIDEO: Wie is je gast? 

Inclusief werkboek: leer je gast ontdekken
Inclusief werkboek: je strategie baseren op Instagramdata
Inclusief werkboek: hashtags gebruiken
Inclusief werkboek: Groeien op Instagram
Hoe maak je goede, smakelijke foto’s met je smartphone?


Storytelling: Hoe vertel je jouw verhaal op een aangrijpende manier?

De training is beschikbaar in de online community van FoodieContentFactory. In deze online community vind je ook alle andere horeca ondernemers die hun social media flink onder handen nemen met deze training. 


Jij krijgt gratis toegang tot deze community, waarin ik ook actief ben. Heb je een vraag, idee of opmerking? Gooi het in de groep! Uiteraard denk, kijk en schrijf ik graag met je mee. Zo heb jij genoeg houvast om op de lange termijn aan de slag te kunnen met jouw social media. 


Samen gaan werken we aan meer klanten voor jouw horeca onderneming!

...Gisèle Rebel leert je op een leuke manier omgaan met social media, ze zorgt ervoor dat deze tool voor jou werkt en niet andersom, ze is een echte expert in haar vak. Wat ons betreft mag deze samenwerking nog lang blijven duren.
Rogier & Kim