Feestdagen Social Media Teksten
EENMALIG voor € 47,-

Bereik nú jouw volgers met

deze kant en klare kerst verkoop teksten!

Met driving home for christmas 🎧 op de achtergrond schrijf ik net mijn social media teksten voor de kerstdagen 🎄.

Die euro's omzet opleveren in mijn webshop. De teksten die ik ieder jaar weer van "stal" haal. 


Een beetje afstof 💃. En vooral lekker gebruik op social media.

Want met kerst zijn we allemaal op zoek naar verbinding, aandacht voor elkaar, genieten. ✨ Dit jaar meer dan welk jaar ook.

En nu zit ik online marketing branche. "De verwachting is dat de consument extra aandacht geeft aan de kerstdagen."


Maar hoe krijg je die consument dit jaar in jouw winkel of webshop of horecazaak ?

Daar heb ik de kerst-soap-serie voor geschreven. Die ik zelf iedere jaar opnieuw gebruik in mijn webshop en voor mijn horecaklanten.


Het geheim is dat je een paar persoonlijke elementen toevoegd met een eigen foto en je hebt een tekst die jouw volgers BOEIT.

Dit zit allemaal in de kerstserie: 

1: teksten voor webshops en winkeliers

2: teksten voor horeca-ondernemers

3: een toffe kerst-actie
4: 5 eenvoudige stappen om jouw actie te plannen
5: 24/7 online vragen stellen aan mij

Marion plaatste het 1e bericht bericht uit de Kerst Deel & Win serie en zij mailde mij "Gisèle binnen 2 uur werd mijn bericht 27 x gedeeld, 32 geliked en waren er 28 comments. Ze bereikte zo meer dan 2500 social gebruikers.

⭐⭐⭐⭐⭐

Maak jouw social media strategie en krijg meer gasten

Laat jouw volgers nu al weten hoe jij met de kerst uitpakt.

Alles is volledig aanpasbaar voor jouw bedrijf.


Je kunt je producten, lekkers, acties toevoegen. Dit is mijn favoriete social media serie die ik ieder haar gebruik.


Tijdelijk voor € 47,-

Dit vertellen klanten over mij

Mede dankzij de tomeloze inzet van Gisèle wordt er massaal besteld bij Bakhuis Con Amore en worden we geïnspireerd om te posten.

Ze durft in deze tijd nieuwe wegen in te slaan en haar nek uit te steken. En heeft voor onze pizza-academy een campagne bedacht waarmee we ook in corona-tijd nieuwe studenten krijgen. Ze kent echt de foodbranche en kan creatief denken.

Succes Gisèle, hopelijk werken we nog lang samen.

Pizza Academy
Marcel Losekoot- Bakhuis Con Amore

Dit vertellen klanten over mij

Wat een verademing om hulp te hebben bij het zoeken naar inspiratie voor al mijn post op sociale media! Eindelijk een tool die ik met gemak in praktijk kan omzetten. Ik zie nu de likes per dag al stijgen en ben nog maar begonnen. Thanx Gisèle voor dit mooie aanbod waar iedereen mee aan de slag kan! Dit zou iedere horeca uitbater die sociale media als een troef wil uitspelen moeten hebben! Een dikke 5 sterren van mij!

Just Me
Nathalie Dereadt- Just Me

Dit vertellen klanten over mij

Ik heb vorig jaar de content kalender aangeschaft en pas geleden de content tookit van Gisele. Ik had altijd moeite met het schrijven van goede en foutloze teksten maar dankzij de content toolkit is dit voor mij nu verleden tijd. Ik gebruik niet alle voorbeelden maar de meeste kan ik zo een op een overzetten en soms pas ik ze aan naar mijn bedrijfstype. Ik zou je zeker aanraden om deze content toolkit te kopen.

Beurs Schiedam
Michael Boekholt- Beurs Schiedam

Dit vertellen klanten over mij

Absoluut een fan van de aanpak van Foodie Content Factory.

Gisèle denkt altijd vooruit. Weet tot in de puntjes wat er speelt in de horeca en de foodbranche.

Haar social media kalender zorgt dat wij de juiste berichten op het juiste moment plaatsen.

Na meer dan 20 jaar met haar gewerkt te hebben, kan ik zeggen dat alles wat zij opzet altijd praktisch uitvoerbaar is en RESULTAAT geeft.

Bonne Viande
Rob Toonen- Vlees Drive In

Let op! TIJDELIJK voor € 47,-

Als je nu bestelt ontvang je direct de teksten voor Instagram en Facebook en inclusief een live zoom training met mij waarna jij precies weet welke teksten je gaat posten, wanneer  en dit allemaal in november doet.

Dan kun je in December alle aandacht geven aan jouw zaak!