arrow_drop_up arrow_drop_down

Gisèle Rebel

Helpt horeca-ondernemers naar een bomvolle zaak !

Wat begon met een horeca-slagerij in de Witte Vrouwenwijk in Utrecht

Ruim 20 jaar geleden startte ik een vleesbedrijf met mijn man, Bonne Viande. Een horeca-slagerij die prachtig vlees levert. Het was hard werken, mouwen opstropen voor de feestdagen en nachten doorhalen.

Rob sneed het vlees en ik regelde alles erom heen.  Administratie, HR, Marketing, Partnerships.

Het bedrijf groeide, verhuisde naar Amsterdam. Ik zorgde dat we de groei-hobbels namen.  Bonne Viande groeide uit van 3 man naar 30 man.  Naar een 24/7 bedrijf met wisseldiensten, transport-bussen en een online-bestelomgeving.

Naast alle organisatorische taken bleef ik schrijven en de marketing inrichten.

Als moeder balans vinden tussen gas geven en ontspanning

In de tussentijd werd ik in 3 jaar moeder van 3 zoons Lucas, Wouter en Boaz. Inmiddels zijn deze kanjers 17,15 en 13. Naast mijn werk en het moederschap sport ik graag. Hardlopen, krachttraining, duiken, skiën.

Een hoogtepunt was de trip naar de Weissensee in 2018 waar ik voor het eerst 100 km schaatste. Klein detail voor deze trip schaatste ik nog rondjes op kunstschaatsen. In 3 dagen leerde ik tempo maken op klapschaatsen, timede mijn rondjes en plande de tocht.
Die aanpak typeert mij. Doelen stellen, een plan maken, leren en doorzetten.

Verhalen lezen en schrijven is een rode draad in mijn leven. Als jong meisje kon je mij uittekenen met een boek en een pen. Dat is mijn rustpunt.

Verder als single mama

In 2013 merkten we dat het privé niet meer ging. Zakelijk bleven we samenwerken en overleefden we de crisis.

Als single mama werkte ik fulltime.

Verhuisde 2 keer en bouwde een nieuw leven op.

In mijn eentje reisde ik zomers met 3 pubers door Italië, Frankrijk en Kroatië.

En 5 jaar later besloten we ook zakelijk niet meer verder te gaan. Dat was één de moeilijkste beslissingen uit mijn leven ...
- Geen vast inkomen meer.
- Wel een eigen huis met hypotheek.
- Onze zoons wonen grotendeels bij mij.

Hoe heeft deze periode mij sterker gemaakt ?

Positiviteit

Tegenslag zie ik als een kans om te groeien.

Doorzettingskracht

Ik houd focus op mijn doelen en stuur telkens bij.  

Gestructureerd

Mijn doelen vertaal ik in een haalbaar plan.

Betrokkenheid

Mensen samenbrengen en motiveren is voor mij een feest. 

Groeien

Leren en groeien is voor mij een 2e natuur. 

Passie voor Food

Eten voedt, eten verbindt, eten brengt mensen samen. 

Een nieuw hoofdstuk

En toch wist ik mijn leven krijgt een andere wending.

Er brak een periode aan van .. bezinning.

Snel stroomde mijn creativiteit weer.

Ik schreef weer verhalen.

Werd daar ontzettend blij van maar miste de horecabranche. 

Verhalen schrijven op social media

Achter de schermen schreef ik ook weer verhalen op social media voor ondernemers.

En …. weet je wat daar zo bijzonder aan is ? 

- Dat niemand merkte dat ik schreef en niet de ondernemer zelf.

- Ik ontdekte dat ik het verhaal van de ondernemer kan vertalen. 

- Dat ik in hun schoenen kan gaan staan.

- Dat ik hun inspireer om hun geluid te laten horen. 

Zodat hun gasten watertanden bij het lezen van de berichten op social media.

Storytelling, hoe doe ik dat ?

What about a sub-title over here?

Waarom alleen de horeca?

De beste redenen zijn eenvoudig. 

Ik heb een passie voor food. Eten is voor mij veel meer dan brandstof. Eten staat voor momenten met mijn kinderen en vrienden. Eten verbindt en ...

Ik heb meer dan 20 jaar kennis in de horeca-branche. Met die kennis heb ik een tool ontwikkelt waarmee ik de omzet van de horeca gedurende het jaar voorspellen.

Op dag-niveau weet ik precies wat het effect is van het seizoen en de weekdag. Daarmee weet ik wanneer je als horeca-ondernemer moet opschalen met advertising en wanneer niet.
Deze tool biedt een uniek inzicht voor ondernemers.  

Hoe help ik horeca ondernemers naar een bomvolle zaak ?

365 dagen inspiratie

Een heel jaar lang ontvang je 4 keer per week een inspiratie tekst. Ik leer je hoe je die personaliseert naar JOUW geluid.

52 calls

Wekelijks een LIVE call met mij.

Dan help ik je smaakmakende teksten te schrijven. 

Online Training Social Media

Ik laat horeca ondernemers precies zien hoe een horeca profiel op sociale media er uit kan zien.

Storytelling

Ik leer horeca ondernemers om het verhaal achter de schermen te vertellen. Zodat gasten hongerig worden.

Stappenplan

Elke online training heeft duidelijke stappen. Met opdrachten leer je zo schrijven dat gasten watertanden.

Iphone fotografie

In de online training leer je hoe je met je Iphone prachtige foto's maakt. Beelden waardoor je de geur al ruikt ... 

Horeca voorspel-tool

Met mijn reken-tool weet de horeca-ondernemer precies hoe zijn omzet verdeeld is en wanneer ACTIE nodig is.

Live dagen

Online begeleiding wanneer Jij tijd hebt. En off-line op een unieke locatie training tijdens de live-dagen.

Community

De Foodie Content Factory community waarin je op elk moment je vragen kunt stellen.

Een gedreven vak vrouw

Niet alleen weet ze waarover praat. Gisèle laat je echt in actie komen. 

Anneke Dijkstra - Mrs Italy

Ze kent de branche

Op de voorspelling van Gisèle kon ik vertrouwen. Ze had het altijd bij het juiste eind.

Rob Toonen - Bonne Viande BV

Vertaald jouw verhaal

Weet met een paar vragen Mijn passie te vertalen naar smaakmakend verhaal. 

Tarek - De Krachtcentrale

Gisele & Foodie Content Factory helpt: 

Horeca ondernemers

Helpt Horeca-ondernemers teksten te schrijven. Teksten waar de gasten van watertanden zodat ze GRAAG reserveren.

Hotel ondernemers

Helpt Hotel en B&B om hun beleving aan de gast te vertellen. Zodat de gast weet waarom hun locatie zo UNIEK is.