Snel meer gasten verwelkomen in je hotel of B&B met de Social Media kalender

Ben jij de trotse eigenaar van een hotel of B&B en herken jij je hierin?

✅Je weet dat er online veel kansen liggen om meer gasten aan te trekken via social media, maar je ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet welk social media platform jij het beste hiervoor in kunt zetten.

✅Je bent afhankelijk van Booking.com voor het aantal reserveringen dat er binnenkomt en je merkt dat je één van de vele hotels bent op de site.  Jouw zaak springt er niet uit, het beeldmateriaal is verouderd en op je eigen boekingssite of website word je sowieso niet of nauwelijks gevonden.

✅Je groeit niet in aantallen volgers op je social media kanalen en haalt niet consequent nieuwe klanten uit Facebook of Instagram.

✅In alle hectiek vergeet je klanten online soms te informeren dat er last minute nog een kamer is vrijgekomen, waardoor je die nacht geen volledige bezetting hebt. Dit kost jou veel geld.

✅Je ziet andere concullega's wel consequent succesvol nieuwe gasten aantrekken via social media en je denkt bij jezelf: ‘Hoe krijgen ze dat toch voor elkaar?’ Je wilt heel graag in actie komen, maar weet niet precies welke stappen je moet zetten om dit voor jou ook te laten slagen.

✅Je hebt op dit moment geen personeel in dienst dat jouw social media kanalen bijhoudt en weet soms ook niet waar je zelf de tijd vandaan moet halen. In een hotel of B&B is altijd genoeg te doen.

Hierdoor ben je niet goed zichtbaar online en dat terwijl zo'n 80% van de reserveringen tegenwoordig binnenkomt via social media! Op deze manier verlies je gasten en loop je een hoop omzet mis.


Ik snap je frustratie heel goed. Ik werk al jaren met hotel- en B&B eigenaren die worstelen met het promoten van hun bedrijf op social media, omdat ze simpelweg niet weten wat ze erop moeten zetten of hoe ze er een succes van kunnen maken. 

Wat als het ook anders kan? 

✅Wat als jij goede teksten hebt die je snel in kunt zetten en die een berg aan reacties opleveren van geïnteresseerde gasten? 

✅Wat als jij wel snapt hoe social media werkt en jouw hotel online daardoor een daverend succes wordt en je kamers altijd verhuurd zijn? 

✅Wat als jij online zichtbaar bent in no time, omdat je exact weet welke teksten je kunt plaatsen om snel meer gasten aan te trekken?

Dit is ook voor jou mogelijk. Om je hiermee te helpen, heb ik een Social Media kalender ontworpen, speciaal voor hotel- en B&B eigenaren. Daarin vind je 365 posts vol inspiratie die je letterlijk kunt invullen en toepassen op jouw onderneming. Hiermee promoot je snel en gemakkelijk je mooiste kamers of kortingsacties en zal je enorm voor de concurrentie uitlopen. 

Dit gebeurde ook bij mijn klanten John & Ageeth van Villa Braas. Vorig jaar december hadden ze nul volgers op Facebook en Instagram en nul boekingen voor de kerst, terwijl dit normaal gesproken de drukste periode van het jaar is! Toen zij de juiste berichten gingen posten en online zichtbaar werden, kregen zij binnen een maand meer dan 1500 betrokken volgers op Instagram en minimaal 85 reserveringen binnen tussen de 110 en 150 euro per nacht!


Wil jij net als John en Ageeth een enorm online succes maken van jouw hotel of B&B?


Schaf dan hier de Social Media kalender aan:

Na aanschaf van de Social Media kalender kun je direct van start: De kalender belandt voor slechts € 17 ex. BTW direct in je mailbox. Je krijgt van mij niet alleen de nieuwe kalender van 2022 in je mail, ik geef je er ook de kalender van 2021 bij cadeau! Zo heb je voldoende inspiratie om voor het hele jaar toffe teksten te schrijven waarmee veel nieuwe gasten jou ook online leren kennen. 


Wil jij ook snel online meer gasten aantrekken via social media en jezelf ontzettend veel tijd of denkwerk besparen?


Klik hier om de Social Media kalender aan te schaffen:

Veelgestelde vragen

Ik ben niet technisch, kan ik de Social Media kalender dan ook gebruiken?

Je hoeft niet technisch te zijn om goede berichten te kunnen schrijven. Het is wel handig als je de basiskennis hebt van hoe Instagram en Facebook werken, zodat je daar de berichten op kunt plaatsen.

Ik weet niks van social media, is dit wel geschikt voor mij?

Wanneer je de teksten uit de Social Media kalender gebruikt, hoef je ze alleen maar te kopiëren en plakken en het verhaal toe te passen op jouw eigen onderneming. Daarnaast is basiskennis van Facebook en Instagram handig. Denk aan het aanmaken van een zakelijke Facebookpagina of Facebookgroep en het instellen van een Instagram account. 

Wat als ik er geen tijd voor heb om mijn social media kanalen te onderhouden?

Omdat de berichten al voor je zijn geschreven en jij ze alleen nog maar hoeft in te vullen voor jouw zaak, heb je in no time je social media berichten klaar en daarmee snel meer gasten in jouw hotel of B&B.

Blijft mijn content nog wel uniek wanneer ik de Social Media kalender inzet? 

De berichten zijn zo gemaakt dat jij jouw persoonlijke merk, sfeer en beleving in de teksten naar voren kunt laten komen. Ik help je op weg met smaakmakende berichten die jij zelf verder personaliseert, zodat je direct aan de slag kunt en al snel resultaat ziet.

Je hebt nu twee opties: 

Deze pagina wegklikken, onzichtbaar blijven op social media en daarmee een heleboel gasten en omzet mislopen of je pakt deze kans en je gaat ervaren hoe jij online snel meer terugkerende gasten aantrekt die graag bij je komen overnachten.


 Ja, ik weet voldoende en schaf nu de Social Media kalender aan om snel en gemakkelijk online meer gasten aan te trekken:

*Aangeschafte online producten zijn definitief en niet restitueerbaar.